Özdilek

Eğitim

İzmit Belediyesi Çocuk Atölyeleri Başlıyor

İzmit Belediyesi; okul öncesi eğitimden yararlanmayan, sosyalleşerek öğrenme ihtiyacı bulunan, ebeveynlerin işi çıktığında çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri Çocuk Atölyelerine temmuz ayı boyunca devam edecek. Aynı zamanda akıl ve zeka oyunlar

5 Temmuz 2024 Saat: 00:46
İzmit Belediyesi Çocuk Atölyeleri Başlıyor
İzmit Belediyesi Çocuk Atölyeleri Başlıyor

İzmit Belediyesi Çocuk Atölyeleri Başlıyor

İzmit Belediyesi; okul öncesi eğitimden yararlanmayan, sosyalleşerek öğrenme ihtiyacı bulunan, ebeveynlerin işi çıktığında çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri Çocuk Atölyelerine temmuz ayı boyunca devam edecek. Aynı zamanda akıl ve zeka oyunları atölyesi açıldı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yola çıkarak çocuklara fırsat eşitliği sağlamayı hedefleyen İzmit Belediyesi Yeşilova ve Tüysüzler Çınar Çocuk evlerimizde temmuz ayı boyunca Çocuk Atölyeleri düzenleyecek. Atölyeler ile okul öncesi eğitimden yararlanmayan, sosyalleşme ve sosyalleşerek öğrenme ihtiyacı bulunan, ebeveynlerin işi çıktığında çocuklarını güvenle bırakıp işlerinin bitiminde alabilecekleri bir ortam oluşturmak hedefleniyor.

Minikler Yaz Mevsimini Dolu Dolu Geçirecek

Yeşilova ve Tüysüzler Çınar Çocuk Evlerinde 48-72 aylar arasındaki çocuklara hizmet verecek olan atölyeler randevu sistemi çalışacak. Her iki kreşte eş zamanla gerçekleşecek olan atölyeler 10.00-12.00, 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Randevu oluşturmak isteyen vatandaşlar 02623180000 (4731) numaralı telefondan kayıt yaptırabilir.

   

Çocuk Atölyeleri Takvimi

5 Temmuz Cuma Müzik Atölyesi

8 Temmuz Pazartesi Çocuk Yogası

9 Temmuz Salı Sanat Atölyesi

10 Temmuz Çarşamba Makrome Atölyesi

11 Temmuz Perşembe Takı Atölyesi

12 Temmuz Cuma Zumba Atölyesi

16 Temmuz Salı Kağıt Atölyesi

17 Temmuz Çarşamba Tişört Tasarım Atölyesi

18 Temmuz Perşembe Jimnastik Atölyesi

19 Temmuz Cuma Fen ve Doğa Atölyesi

22 Temmuz Pazartesi Geri Dönüşüm Atölyesi

23 Temmuz Salı Sulu Boya Atölyesi

24 Temmuz Çarşamba Hikaye Atölyesi

25 Temmuz Perşembe Geleneksel Oyun Atölyesi

26 Temmuz Cuma Müzik Atölyesi

29 Temmuz Pazartesi Sanat Atölyesi

30 Temmuz Salı Makrome Atölyesi

31 Temmuz Çarşamba Takı Atölyesi

  

Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi Yaz Dönemi Yoğun İlgiyle Başladı

Çocuk dostu İzmit Belediyesinin yürüttüğü Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yaz dönemi İZGİM, Akpınar TOKİ ve Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde çocukların yoğun ilgisiyle başladı.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çocuk çalışmaları kapsamında Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yaz dönemi başladı. İZGİM, Akpınar TOKİ ve Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde 7-12 yaş arasında çocukların katılabildiği atölyelere ilgi yoğun oldu.

Çocukların Gelişimine Katkı Sağlıyor

Akıl ve Zeka oyunları çocukların strateji geliştirme, planlama, mantık yürütmek-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, sıradışı düşünme, dikkat – konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlıyor. Atölye ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 3180000/ (4763 – 4708) numaralı telefonu arayabilir.

  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat