Özdilek

Kültür/Sanat

İZMİT BELEDİYESİ DOLU DİZGİN

İzmit belediye başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet dur durak bilmeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor Kocaeli ili siyasi partilerle istişare yaparak daha iyi hizmet vermek için fikir alışverişinde bulunuyor ve belediye ekiplerinin çalışmalarını ye

4 Temmuz 2024 Saat: 13:18
İZMİT BELEDİYESİ DOLU DİZGİN
İZMİT BELEDİYESİ DOLU DİZGİN

İZMİT BELEDİYESİ DOLU DİZGİN

İzmit belediye başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet dur durak bilmeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor Kocaeli ili siyasi partilerle istişare yaparak daha iyi hizmet vermek için fikir alışverişinde bulunuyor ve belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde izliyor.

 NHA/ Özgen Sarıkaya

Hürriyet ekibiyle Gelecek Kocaeli’de

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bir süre önce Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Erdal Şahin’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Samimi ve neşeli bir ortamda gerçekleşen ziyarette başkan Hürriyet, Şahin’e Atatürk portresi hediye etti.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve belediye meclisi üyeleriyle birlikte Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti. Yeni atanan il başkanı Erdal Şahin, İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve yöneticiler tarafından karşılanan başkan Hürriyet ve beraberindekiler samimi ve sıcak bir ortamda sohbet ettiler. Şahin’in il başkanı atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Hürriyet, “Yerel seçim sürecinde meclis üyesi adayı olan Erdal Şahin beyi yakından tanıma şansımız oldu. Çok özverili ve yoğun bir çalışma dönemi geçirdi. Seçimde elde edilen başarıda Erdal bey ve ekibinin katkılarını unutamayız. İl başkanlığı sürecinde de başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Erdal Şahin de,

“Benimde meclis üyesi adayı olduğum 31 Mart seçimlerinde kıymetli başkanım ve ekibiyle kader ve yol arkadaşlığı yaptık. Vatandaşlarımız sayın başkan ve ekibine beş yıl daha yetki verdi. Bu yetkinin beş yıl sonunda Kocaeli genelinde gerçekleşmesini arzu ve temenni ediyoruz. Hizmet etme noktasında her daim sayın başkanımızın yanında olacağız. İlçe başkanlarımızda hizmet konusunda bulundukları bölgenin belediye başkanlarının takipçisi olacaktır. Halkın makamında particilik ve ayrımcılık olmaz. Tarafsız hizmetleriyle başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet en iyi örnektir. Halkımızın elçileri olarak yapılan yatırım ve hizmetler ile yaşanan aksaklıkların takipçisi olacağız” diye konuştu. Ziyaret sırasında İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından Erdal Şahin’e Atatürk portresi hediye edildi.

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesinde eğitimler başladı

  

İzmit Belediyesi Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında eğitimlere başladı

İzmit Belediyesi Spor işleri müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesinde eğitimlere start verildi. İzmit Belediyesinin Tepeköy Mahallesinde bulunan Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek dersler 7-12 yaş arasındaki çocuklar için haftada iki gün yapılacak.

1240 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ EĞİTİM

Salı-Perşembe ve Çarşamba-Cuma olarak iki grupta verilecek dersler saat 09.00 ile 13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Temmuz ayında 655, ağustos ayında 585 öğrenci olmak üzere toplamda 1240 öğrenciye ücretsiz eğitimin verileceği dersler 10 antrenör ve 1 cankurtaran nezaretinde yapılacak.

LİSANSLI SPORCU OLMA ŞANSI

Eğitime katılan çocuklara temel yüzme eğitimi verilmesinin yanı sıra bir ayın sonunda temel eğitimi geçen minikler İzmit Belediye spor Yüzme Takımına seçilecek. Başarılı genç yüzücüler böylelikle kulüp bünyesinde lisanslı sporcu olarak hem İzmit’i hem de ilimizi temsil etme fırsatı yakalayacaklar.

İzmit Belediyesinden Cumhuriyet Mahallesi'nde yoğun asfalt mesaisi

  

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleştirdiği asfalt çalışmasını tamamladı

İzmit Belediyesi, vatandaşların konfor alanlarını arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan İlke ve Dumlupınar Sokak'ta asfalt çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında 75 ton 50 metre uzunluk ve 6 metre genişliğindeki İlke Sokak için 75 ton asfalt kullanılırken, 70 metre uzunluk ve 8 buçuk metre genişliğindeki Dumlupınar Sokak için ise 145 ton asfalt kullanıldı.

MUHTAR GÜLER BİLGİ ALDI

Çalışmalar esnasında İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen incelemelerde bulunurken Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Aysun Güler de süreç hakkında ekiplerden bilgi aldı. İzmit Belediyesi ekiplerinin çalışmaları kentin dört bir yanında devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat