Özdilek

Kültür/Sanat

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN BİR DİZİ ETKİNLİK

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamaya ve bir dizi etkinlik hazırlıyor.

23 Ağustos 2024 Saat: 13:34
İZMİT BELEDİYESİ’NDEN BİR DİZİ ETKİNLİK
İZMİT BELEDİYESİ’NDEN BİR DİZİ ETKİNLİK

 

İZMİT BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS’U COŞKUYLA KUTLAYACAK

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde düzenleyeceği konserlerle İzmitlilere unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatmaya hazırlanıyor. İzmitliler, zaferin gururunu ve heyecanını dolu dolu yaşayacakları etkinliklerle dolu bayram geçirecek.

 

İki Gün İki Konser

29 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’da Elvan Günaydın ve İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, İzmitlilerle buluşarak bayram coşkusunu İzmit Belediyesi Meydanında müzikle taçlandıracak. 30 Ağustos günü ise Gülcan Altan ve İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, yine Belediye Meydanındaki coşkulu bir konserle halkın bayram sevincini paylaşacak.

Coşku Sporla Yaşanacak

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, vatandaşların zaferi doyasıya hissetmeleri adına 3 gün boyunca spor aktiviteleri gerçekleştirecek. Kutlamalar kapsamında 28 Ağustos Çarşamba günü Çobanoğlu Köyünden Bıçkıdere Göleti’ne kadar “30 Ağustos Zafer Bayramı Kurtuluş Yürüyüşü” yapılacak. 29 Ağustos Perşembe günü 08.30’da Cephanelik Spor Tesisleri’nde “30 Ağustos Zafer Bayramı Kurtuluş Futbol Turnuvası” düzenlenecek.

Pedallar Zafer Bayramı’nda Çevrilecek

İzmitliler, 30 Ağustos Cuma günü ise Zafer Bayramı Bisiklet Kortejinde pedal çevirecek. 09.30’da Yahya Kaptan Bisiklet Eğitim Merkezinden başlayacak kortejde Kültür Tepesi’ne gidilerek saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Ata’ya çelenk sunumu yapılacak. Korteje katılan bisikletçilere Yahya Kaptan Gülümse Kafede kahvaltı ikram edilecek.

Zafer Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayalım

Zafer Bayramı kutlamalarını dolu dolu etkinliklerle renklendirerek olan İzmit Belediyesi, tüm İzmitlileri bu coşkuya ortak olmaya davet ediyor.

BAŞKAN HÜRRİYET, DALAMAN BELEDİYESİ KİTAP GÜNLERİ’NİN KONUĞU OLACAK

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Dalaman Belediyesi Kitap Günleri'nde "Yerelden İktidara" söyleşisinde konuşmacı olacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Dalaman Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Kitap Günleri’ne katılacak. Başkan Hürriyet, 23 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek "Yerelden İktidara" başlıklı söyleşide konuşmacı olarak yer alacak. Etkinlikte, Başkan Hürriyet'in yanı sıra Gazeteci Deniz Zeyrek ve CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici de konuşmacılar arasında olacak.

 

Erdem Arcan Vekalet Edecek

Başkan Hürriyet’in şehir dışında olacağı dört günlük süre boyunca hizmetlerin aksamaması adına İzmit Belediye Başkanlığına Meclis Üyesi Erdem Arcan vekalet edecek.

İZMİT'TE BELEDİYENİN VATANDAŞ ODAKLI ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR

23 yıldır İzmit'te yaşayan bir vatandaş, belediyenin sokak sokak gezerek şikayet ve önerileri dinleyen personelini ilk kez gördüğünü belirterek memnuniyetini sosyal medyada paylaştı

Sosyal Medyada Teşekkür Mesajı

23 yıldır İzmit'te ikamet eden Suat Tombul adlı vatandaş, İzmit Belediyesinin vatandaşlarla birebir temas kurarak onların şikayet ve önerilerini dinleyen çalışmalarını sosyal medyada övdü. Tombul, X hesabından yaptığı paylaşımda, “23 yıldır oturduğum ilçede ilk defa sokak sokak ev, ev gezen şikayet ve önerileri dinleyen belediye personeli gördüm. Çok mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

 

Vatandaş Odaklı Çalışmalar

İzmit Belediyesi, Başkan Fatma Kaplan Hürriyet liderliğinde vatandaş odaklı çalışmalara devam ediyor. Belediyenin, İzmit'teki sorunları yerinde tespit edip vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek çözüm üretmeye yönelik bu çalışması, halktan büyük takdir topluyor.

Olumlu Geri Bildirimler Artıyor

İzmit Belediyesinin şeffaf yönetim anlayışı ve halkla iç içe olma çabası, sosyal medya üzerinden gelen olumlu geri bildirimlerle destekleniyor. Vatandaşların belediyeden memnuniyetlerini ifade etmeleri, yerel yönetimin çalışmalarının ne kadar yerinde olduğunu gözler önüne seriyor.

  

İZMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Son günlerde, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in adını kullanarak bazı dolandırıcıların vatandaşlarımızı mağdur etmeye çalıştığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.

Bu kişi ya da kişiler, başkanımızın danışmanı olduğunu iddia ederek, çocuklara destek amacıyla para topladıklarını ve yardım edenlere özel yemek etkinlikleri düzenlediklerini belirtmektedirler. Bu tür söylemlerle sizleri kandırmaya çalışan dolandırıcılara karşı dikkatli olmanızı önemle rica ederiz.

İzmit Belediyesi, her türlü sosyal yardım faaliyetini yasal ve şeffaf bir şekilde yürütmektedir. Belediyemiz adına yapılacak olan yardım kampanyaları ve etkinlikler yalnızca belediyemizin resmi iletişim kanalları üzerinden duyurulmaktadır.

Vatandaşlarımızın bu tür şüpheli durumlarla karşılaştıklarında, İzmit Belediyesi ile iletişime geçmelerini bir kez daha önemle rica ediyoruz. (İzmit Belediyesi 0262-3180000)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat