Özdilek

Güncel

İzmit Belediyesinden dolandırıcı uyarısı

İzmit Belediyesi’nden dolandırıcı uyarısı yapıldı

9 Ağustos 2017 Saat: 11:50
İzmit Belediyesinden dolandırıcı uyarısı
İzmit Belediyesinden dolandırıcı uyarısı

Hasta ameliyatları, ihtiyaç sahipleri, erzak, kurban bağışı ve bayramlık giysi vb. sebepler gerekçe gösterilerek, Kurban Bayramı öncesi İzmit Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanarak dolandırıcılık yapan kişiler olduğu kaydedilen uyarıda kişi ve kurumların dikkatli olması istendi.

İzmit Belediyesi’nin ve özellikle başkan yardımcılarının adlarını kullanan bazı kişilerin son günlerde kurban ve erzak desteği gerekçesiyle kişi ve kurumları arayarak maddi yardım talebinde bulunduklarını söyleyen yetkililer " özellikle Kurban Bayramı öncesi belediyemiz ve başkan yardımcılarımızın adı kullanılarak yardım taleplerinde bulunulduğu öğrenilmektedir. Daha önceleri de karşılaştığımız bu tür olaylarla belediyemizin hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Belediyemiz ve başkan yardımcılarımızın kişi ve kurumları arayarak yardım talebinde bulunması da söz konusu değildir. Bu konuda herkesin dikkatli olmasını istiyoruz. Böyle bir durumla karşılaşan kişi ve kurumlar hemen 155 polisi arayarak ihbarda bulunsunlar” dediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat