Özdilek

Güncel

İzmit Belediyesi’nden pazarcılara sağduyu çağrısı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

  Yaklaşık 40 yıldır çözüm bekleyen Cumartesi Pazarı’nın Perşembe Pazarı alanına taşınması konusunda İzmit Belediyesi’nden pazarcılara sağduyu çağrısı yapıldı.

 Belediyenin zabıtadan sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Acar tarafından yapılan açıklamada kararın kentin yararına olacağı belirtilerek; “Pazarın yeni yerine taşınması hem pazarcıların, hem de halkın yararına olacaktır. Kurum olarak bizler pazarcıların yanındayız ve onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için gayret ediyoruz. Bu aşamada yapılması gereken; taşınma işleminin sorunsuzca gerçekleştirilmesidir. Biz, üzücü olayların olmaması için kurum olarak gereken önlemleri aldık. Pazarcılar Odası’nın da aynı doğrultu da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek, pazarcı esnaflarını doğru biçimde yönlendireceklerine inanıyoruz” denildi. Cumartesi Pazarı, bu haftadan itibaren artık Perşembe Pazarı’nda kurulacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat