Özdilek

Güncel

İzmit Belediyesi'nden uyarı

İzmit Belediyesi, inşaat atıklarını gelişigüzel atanlara sert uyarıda bulundu.

13 Nisan 2015 Saat: 22:07
İzmit Belediyesi'nden uyarı
İzmit Belediyesi'nden uyarı

İzmit Belediyesi, inşaat atıklarını gelişigüzel atan vatandaşları uyardı. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İzmit sınırları içerisindeki inşaat, tamir ve tadilat atıklarının belediyenin temizlik işleri tarafından toplandığı, belediyeye haber vermeden atıklarını gelişigüzel atanlar için de ağır cezai işlemler uygulandığı belirtildi.

Belediye yetkilileri, “Vatandaşlarımızın bu tür atıklarını gelişigüzel atmamaları gerekiyor. Gelişi güzel atılan atıkların sahipleri tespit edildiğinde çok büyük cezalara maruz kalabilirler. Ekiplerimizce her gün ortalama 35-40 ton inşaat atığı toplanmaktadır. Ev ve işyerlerinde tadilat yapan vatandaşlarımız, inşaat atıklarını belediyemizin 318 00 00 numaralı telefonunu arayarak cüzi bir ücret karşılığında aldırabilir. Bu uygulamayla şehrimizde oluşacak görsel kirliliğinde önüne geçilmiş oluyor” diyerek uyarılarda bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat