Özdilek

Güncel

İzmit’in Sit Alanları ve imar Revizyonu Tartışıldı

İzmit Belediyesi’nde kentsel sit alanlarına ait koruma amaçlı imar planın revizyonuyla ilgili bir toplantı yapıldı. .Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

25 Kasım 2012 Saat: 01:34
İzmit’in Sit Alanları ve imar Revizyonu Tartışıldı
İzmit’in Sit Alanları ve imar Revizyonu Tartışıldı

. Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Ertürk, başkanlığında gerçekleşen toplantıya İmar Komisyon’undan belediye meclis üyesi İsmail Sağıroğlu,  İmar ve Şehircilik Müdürü Reyhan Erbayrak, İzmit’teki koruma amaçlı imar planı yüklenicisi Ege Planlama şirket yetkilileri, belediyenin planlama, ruhsat, proje birimlerinden mimarlar, şehir planlayıcılar, Kocaeli Mimarlar Odası aracılığı ile bölgede  proje üretmiş mimar ve mühendisler katıldı.

İki oturum halinde gerçekleşen toplantıyla ilgili bilgi veren Başkan Yardımcısı Filiz Ertürk, Kozluk, Orhan, Akcakoca, Kemalpaşa, Hacı Hasan ve Veliahmet mahallelerindeki tarihi yapılar ve sit alanlarıyla ilgili strateji belirlemek için bir araya gelip fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi. Toplantıda koruma amaçlı imar planının revizyonuyla ilgili de görüşler dile getirildi.Konuyla ilgili henüz  bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat