Özdilek

Güncel

İzmit’te bir ayda 30 ton atık lastik toplandı

İzmit Belediyesi, atık araç lastiklerini toplayarak geri dönüşümünü sağlıyor.

28 Aralık 2014 Saat: 17:21
İzmit’te bir ayda 30 ton atık lastik toplandı
İzmit’te bir ayda 30 ton atık lastik toplandı

Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, son bir ay içinde İzmit’te 30 tona yakın atık lastik toplayarak ekonomiye geri kazandırıldığını söylediler. Yetkililer, İzmit Belediyesi olarak 5 yıldan fazla zamandır atık lastikleri topladıklarını ifade ederek “Kullanılmış lastiklerin kontrolsüz şekilde çevreye atılması hem görsel kirlilik oluşturuyor hem de doğanın kirlenmesine neden olmaktadır. Özellikle kış mevsimiyle birlikte araçlarda kış lastiği zorunluluğuyla birlikte kentimizde yoğun şekilde atık lastik ortaya çıktı. Bu lastiklerin bazıları tamirhanelerde bulunurken bazıları da rast gele çevreye atılmaktadır. Belediye olarak lastik tamircileri ve lisanlı firmalarla görüşerek bunların toplanmasını sağladık. Böylelikle atık lastiklerin geri dönüşümü sağlanarak ekonomiye önemli katkı sağlanmaktadır.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
cesarettin 28.12.2014 20:01
nevzat doğan,civelek ve tüm akp liler vermeye değil almaya alışıktır.onlarda dürüstlük,adalet ahlak hak getire.ama ummadıkları taşlar başlarını yaracak.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat