Özdilek

Güncel

İzmit’te Bir Yılda 2974 Çift Evlendi

İzmit’te 2016 yılı içinde 2974 çiftin evlendiği açıklandı

8 Ocak 2017 Saat: 01:02
İzmit’te Bir Yılda 2974 Çift Evlendi
İzmit’te Bir Yılda 2974 Çift Evlendi

İzmit Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl içinde en fazla evlilik Mayıs ayında oldu. Mayıs ayında 419 çift hayatlarını birleştirirken yıl içinde en düşük evlilik ise 182 çift ile Haziran ayında gerçekleşti. İzmit’teki evlendirme işlemleri 2 nikah memuru ve 2 büro personeli ile gerçekleştiriliyor.

 

En Çok Evlilik İzmit’te

 Kocaeli’ndeki 12 belediye arasında en yüksek nikah işleminin  İzmit Belediyesi’nde olduğu öğrenildi.

İzmit’teki nikahların Yunus Emre Kültür Merkezi, Alikahya Kültür Merkezi, Mevlana Kültür Merkezi, Erol Olçok Kültür Merkezi, Necati Gençoğlu Kültür Merkezi, Ayazma Kültür Merkeziyle tüm özel düğün salonlarında kıyıldığını söyleyen evlendirme memurluğu yetkililer” geçtiğimiz yıl içerisinde belediyemize 3306  evlilik müracaatı oldu. Bunlardan 2974’ünün nikahı kıyılırken, 266 çifte de başka il ya da ilçelerde nikah işlemi için izin belgesi düzenlenirken, evlenmek için başvuran 66 çifte de 2017 yılı için gün verildi. 2016 yılında 72 yabancı uyruklu çiftin nikah işlemini de gerçekleştirdik” dediler. İzmit’te 2015 yılında ise 2966 nikah işlemi gerçekleştirildiği kaydedildi.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat