Özdilek

Güncel

İzmit ve Gölcük’te fuhuş operasyonu

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından İzmit ve Gölcük’te düzenlediği fuhuş operasyonunda yabancı uyruklu hayat kadınları ile onları pazarladığı iddia edilen kişiler gözaltına alındı.

22 Ekim 2014 Saat: 16:17
İzmit ve Gölcük’te fuhuş operasyonu
İzmit ve Gölcük’te fuhuş operasyonu

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda fuhuş şebekesine karşı operasyon düzenledi. Alınan bilgiye göre İzmit ve Gölcük’te fuhuş yaptığı tespit edilen bazı hayat kadınları ve hayat kadınlarını pazarladığı öne sürülen şahıslar polis ekipleri tarafından takibe alındı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda 7 yabancı uyruklu kadın ve bu kadınları pazarladığı öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan yabancı uyruklu kadınların sınır dışı edileceği öğrenilirken, fuhuş çetesinin 5 üyesi ise sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat