Özdilek

Güncel

İzmitli bayan kuaförler Sirmen'den lokal istedi

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle dün sabah İzmit’te bulunan kuaförleri kahvaltıda ağırladı. Bayan kuaförler Sirmen’den lokal istedi

7 Mart 2014 Saat: 17:11
İzmitli bayan kuaförler Sirmen'den lokal istedi
İzmitli bayan kuaförler Sirmen'den lokal istedi

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen ve ilçe yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle dün sabah Kocaeli Kuaförler Derneğiyle Imperial Park Otel’de bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltılı programına; İzmit İlçe Başkanı Selma Yıldırım, Kuaförler Odası Başkanı Gülseren Turgut, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Sarıgülle ve çok sayıda kuaför katıldı.

SİRMEN’DEN LOKAL İSTEDİLER

Yapılan kahvaltı sonrasında ilk olarak sözü alan Kuaförler Odası Başkanı Gülseren Turgut, “Tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. İzmit Belediye Başkan adayımız Sefa Sirmen’in bizim için yaptığı bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Oda binamızı alıyorken Sayın Sefa Sirmen bizlere çok destek vermişti.  Sirmen’den istediğim tek şey var oda üyelerimiz için lokal ve akademidir” dedi.

“TALEPLERİNİZ GÖREVİMİZDİR”

Oda başkanının ardından konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, “ Sizlerin desteği ve katkısıyla İzmit’e değer katan projeleri beraber gerçekleştirdik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi bayanlarımızla bir araya gelmek istedik. Sizler hepimiz için çok önemlisiniz. Sizlerin talepleri bizim için bir görevdir” dedi.

“10 YILDIR PROJE KONUSUNDA GERİLEDİK”

Sözlerine devam eden Sirmen, “Bundan sonraki beklentilerinizde elimizden geleni yapacağız. 10 yıldır sizlerden ayrıyız ve gördük ki sizleri çok özlemişiz. Son 10 yıldır sıradan bir kent oldu. Gerçekten son 10 yıldır proje konusunda çok gerilerde kaldık. Trafik sorunu her kentin önemli sorunları arasında yer almaktadır. İnşallah yatım kalan tramvay projesini birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat