Özdilek

Kültür/Sanat

jale Ak’ tan zirve performansı

Başarılı şarkıcı ve usta oyuncu Jale Ak başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

20 Haziran 2024 Saat: 13:15
jale Ak’ tan zirve performansı
jale Ak’ tan zirve performansı

jale Ak’ tan zirve performansı

Oyuncu Jale Ak bir çok projelerde akıllarda kalan muhteşem karakterlere can verirken son filmi ile zirveye oturdu.

Jale Ak ilk başrolü olan ANDAÇ Elimi Bırakma filminde canlandırdığı  karakterle izleyicilerden yine tam not alacak gibi görünüyor.        Özellikle Hjale Ak’ ın bu filmde en dikkat çeken yönleri canlandırdığı karakterin derinliye duygusallığına tam anlamı ile hakim olarak, karakterin birden çok kostüm ve mekan bütünlüğü içerisinde olaylara tam anlamıyla hakim olması ve karakteri o kişiymiş gibi gerçek manada yaşaması oldu.

Jale Ak seyircilere canlandırdığı karakterin yapısı ve iç dünyası hakkında da bir çok deneyimler sunmanın yanında olayın duygusla boyutuna da hakim olarak sadece Komedi değil Dramatize boyutuna da hakim oluyor.

       

Başarılı oyuncu Jale AK genel anlamda yaşanmışlıklar ve yapısı itibari ile duygusal ve dramatize ağırlıklı rollerde daha etkin olduğunu söylese de her profilin ve rolün ve her türlü ruh haline ışık tutan karakterlerin altından başarıyla kalkabileceğini bir kez daha herkese gösterdi ve karakterin iç dünyasında verdiği mesajlardan kendi iç dünyalarına bir çok duygular aktarabileceğini

Proje olarak gişe beklentisi bir hayli yüksek olan ANDAÇ Elimi Bırakma şimdiden gişede sezonun en iyileri arasına girerek damga vurmaya hazırlanıyor.

   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat