Özdilek

Güncel

jandarma ve çocuklar Özdilk'te Buluştu

2014 Yılı Jandarma Genel Komutanlığının 175. Yıl dönümü nedeniyle, Kartepe Jandarma Komutanlığı halka yönelik etkinlik planında Kartepeli çocuklarla buluştu.

28 Şubat 2014 Saat: 01:15
jandarma ve çocuklar Özdilk'te Buluştu
jandarma ve çocuklar Özdilk'te Buluştu

Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı 26 Şubat Günü sorumluluk sahalarında bulunan 30 çocuğu Özdilek Alışveriş Merkezine getirmişlerdir.

Özdilek Alışveriş Merkezi bu sosyal sorumluluk projesinden ücret almadan hizmet vermiştir.

30 Çocuğun katıldığı bu etkinliğe İlçe Jandarma Yüzbaşı Muhammet Sever, Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Bülent Özen, Derbent Karakol Komutanı Başçavuş

Adnan Kankılıç, Jandarma Kıdemli Çavuş Halil Kocadağ, Uzman Jandarma Çavuş Hasan Yiğit ve çocukların alileri katılmıştır.

Çocuklar önce sinema da Eyvah Eyvah 3’ ü izlediler ardından cafe de hamburger mönü yediler. Çocuklar günün sonunda çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Kartepe ilçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Jandarma Yüzbaşı Muhammet Sever Böyle bir sosyal Sorumluluk Projesinde ev sahipliği yapan Özdilek Alışveriş Merkezi

İşletme müdürü Ayhan Okyar’ a ve tüm çalışanlarına ilgi ve Güleryüzlerinden dolayı teşekkür ederek Özdilek Alışveriş Merkezinden ayrıldılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat