Özdilek

Güncel

Kadınlar Nurettin Yıldız’a hesap sordu

Kocaeli Kadın Platformu, geçtiğimiz günlerde bir TV programında “6 yaşındaki çocuk evlenebilir” şeklinde açıklama yapan Nurettin Yıldız hakkında suç duyurusunda bulundu.

16 Ocak 2015 Saat: 12:34
Kadınlar Nurettin Yıldız’a hesap sordu
Kadınlar Nurettin Yıldız’a hesap sordu

Geçtiğimiz hafta Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız’a “6 yaşında çocuk evlenebilir” açıklamasının ardından ülke genelinde tepkiler yağmış ilimizde de Kocaeli Barosu tarafından Yıldız hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Dün Adliye binası önünde toplanarak açıklama yapan Kocaeli Kadın Platformu da Nurettin Yıldız’a ateş püskürdü.

 

KADIN DÜŞMANI

Kocaeli Kadın Platformu adına konuşan Zeynep Çelik “AKP iktidarı ağzını her açtığında kadını ikincilleştiren, uyguladığı politikalar ile kadını aile içine hapseden, kürtajı yasaklama girişimiyle kadının kendi bedeni üzerindeki karar hakkını elinden almaya çalışan bir iktidardır. Nurettin Yıldız’ı daha önce yaptığı kadın düşmanı açıklamalar ile de tanıyoruz. Çok değil birkaç hafta önce yapmış olduğu açıklamada; erkeklerin kadın haber spikeri izlemelerinin caiz olmadığını söylemişti. Bugün buraya gerici Nurettin Yıldız hakkında suç duyurusunda bulunmaya geldik” diyerek açıklamasını sonlandırdı. Basın açıklamasının ardından adliyeye giren grup Yıldız hakkında suç duyurusunda bulundu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat