Özdilek

Güncel

Kadıoğlu ve ekibi oda seçimine hazır

Seçim sürecine girilen Kocaeli Mimarlar Odası’nda Orhan Kadıoğlu, Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar olarak göreve talip olduklarını söyledi

14 Şubat 2018 Saat: 13:49
Kadıoğlu ve ekibi oda seçimine hazır
Kadıoğlu ve ekibi oda seçimine hazır

Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne bağlı Kocaeli Mimarlar Odası’nda 24- 25 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak olan genel kurul ve başkanlık seçimleri ile ilgili Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar basın açıklaması yaptı. Mimarlar Odası’na ait taş binada yapılan basın açıklamasına Orhan Kadıoğlu, Fügen Avdan, Melis Aloğlu, Nazire Koç ile Hakan Özkum ve Elif Gün Küçükkaya katıldı.

“Başkan odaklı değil”

Basın açıklamasını yapan Orhan Kadıoğlu, “Örgütlülük bilinciyle, tecrübeli ekibimizle, meslek odamıza katkı sunabilmek, meslektaşlarımızın sorunlarını tespit etmek, çözüm önerileri bulabilmek, meslek etiğini gözlemek ve odayla üyesi arasında bağı kurabilmek amacıyla çıktık bu yola. Başkan odaklı bir yönetim anlayışıyla değil, asil ve yedek bütün kurullarımızla birlikte, gönüllülük esasıyla oluşturduğumuz ekibimizde; demokratik yönetim anlayışıyla, tıpkı yola çıkışımız gibi ortak aklın varlığını önemsemekteyiz. Özellikle odamızın gelecek dönem yaşayacağı zor süreçte; daha etkin, kent ve ülkenin mesleğimizi de ilgilendiren konularında daha duyarlı ve tepkisel, üye ile daha sağlıklı ve kalıcı ilişkiler kurabilen bir oda; hem mimar olarak bizlerin hem de bu şehirdeki hemşerilerimizin ortak çıkarınadır. Meslek odasının hiçbir kesimin çıkarına terk edilecek bir yer olmadığına inançla, geçmiş yönetimlerde başkanlık, saymanlık, sekreterlik, başkan yardımcılığı, yönetim kurulu üyeliği, şube denetçiliği görevlerinde odaya emek vermiş, herhangi bir çıkar gözetmeksizin meslektaşların ve toplumun yararlarına çalışan kadromuz ile tüm gücümüzle çalışmak üzere yola çıktık” dedi.

“Hep birlikte yönetmek ve üretmek”

Kadıoğlu, “Mesleğimizin kent üzerindeki doğrudan etkileri, bizleri bu konuda duyarsız kalmaktan alıkoymaktadır. Bugüne dek yıllardır bu odaya emek veren, her zaman güzel işler başarmasını dileyen üyeleri olarak, odanın öncelikli görevlerini yeniden hatırlatmak, varlık sebebini yeniden göstermek için göreve talibiz. Temennimiz; birlik, beraberlik, emek ve özveri ile çalışmak, siz değerli üyelerimizin de bizlere olan güvenini boşa çıkarmadan aydınlık bir dönem geçirebilmektir. Bu nedenle hep birlikte yönetmek hep birlikte üretmek 9. Dönem mimarlar odası yönetimine adayız” diye konuştu.

HABER: Ufuk BAGAN

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat