Özdilek

Güncel

Kağıtsporlu Güreşçiler İzmit’teki Türkiye Şampiyonası’nda Mindere Çıkacak

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçiler hafta sonunda İzmit Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonunda yapılacak Büyük Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkacak.

 

60 İLDEN 400 SPORCU KATILACAK

Türkiye Güreş Federasyon’un uzun bir aradan sonra ilimizde ilk kez düzenlediği Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na 60 ilden 400’ü aşkın güreşçinin katılması bekleniyor. Güreş camiasının özel önem verdiği ve Milli Takım seçmesi niteliğindeki müsabakaları Federasyon Başkanı Osman Aşkın Bak ile Eski Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonları Ahmet Ayık, Bayram Şit ve Tevfik Kış ile GSGM üst düzey yöneticilerinin de izlemesi bekleniyor.

 

HEDEF HER SIKLETTE MADALYA

İzmit Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonunda yapılacak Kocaeli Büyük- şehir Belediyesi ve Belediye Kağıtspor’un ev sahibi olduğu Türkiye Şampiyonasında iddialı olduklarını belirten M.Akif Karaosmanoğlu, ‘ 30 sporcuyla katılacağımız Türkiye Şampiyonasına Büyükşehir Kağıtspor olarak iyi hazırlandık. Bütün sıkletlerle final yapacak güreşçilerimiz var. Hedefimiz bütün sıkletlerde kürsüye çıkmak ve madalya almak. Güreşseverleri salona sporcularımızın güzel mücadelelerini izlemeye bekliyoruz’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat