Özdilek

Spor

Kağıtsporlu Güreşcilerden Üç Derce Geldi

Antalya’da yapılan Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’nda Kağıtsporlu üç güreşçi üç derece elde etti

17 Aralık 2013 Saat: 01:20
Kağıtsporlu Güreşcilerden Üç Derce Geldi
Kağıtsporlu Güreşcilerden Üç Derce Geldi

Antalya’nın Belek ilçesinde yapılan Büyükler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası oynanan müsabakaların ardından sona erdi. Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor bu yıl 19 güreşçiyle katıldı. Geçtiğimiz yıl Türkiye şampiyonasında bir şampiyonluk olmak üzere bir de ikincilik kazanan mavi beyazlılar bu yıl üç derece elde etti.

 

ÜÇ DERECE GELDİ

Şampiyonaya oldukça fazla katılım olurken, Kağıtsporlu güreşçilerden 55 kiloda Hakan Parlar Türkiye şampiyonu oldu. 96 kiloda mücadele eden Faruk Akkoyun Türkiye ikincisi, 120 kiloda yarışan Hamza Özkaradeniz ise Türkiye üçüncüsü oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara Güreş Federasyonu yetkilileri madalyalarını verdi.

 

YAŞAR DOĞU’DA GÜREŞECEKLER

Şampiyonada dereceye giren Kağıtsporlu üç sporcu aynı zamanda milli takıma da seçildi. Şubat ayında İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası Yaşar Doğu Güreş müsabakalarında yarışma hakkını kazanan Büyükşehirli güreşçiler, önümüzdeki günlerde milli takım kampına katılacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat