Özdilek

Siyaset

Kamalak Gebze'de Bayramlaştı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

SP genel başkanı Prof Dr Mustafa KAMALAK bayramın ikinci günü Gebzeye gelerek Sp Gebze ilçe teşkilat binasında yapılan bayramlaşma programına katıldı.

Saadet partililerin coşkulu bir şekilde karşıladığı KAMALAK’a bayramlaşma programına geçmeden önce ilçe başkanı Nurettin çelik tarafından gebzenin sorunları ile ilgili bir brifing verildi.

Daha sonra hanım kollarını ziyaret eden Kamalak Sp Gebze ilçe hanım kolları mensuplarına yaptıkları gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ederek hanımların bayramını tebrik etti. Hanım kolları mensupları ile bayramlaştıktan sonra Sp Gebze ilçe teşkilatının konferans salonunda yapılan bayramlaşma programına geçildi.

Programın açış konuşmasını yapan sp Gebze ilçe başkanı Nurettin Çelik ; genel başkan kamalakın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çelik konuşmasında Gebze ilçeteşkilatı olarak çalışmalarına düzenli bir şekilde devam ettiklerini ve şimdiden yerel seçim hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.

Çelikten sonra sırasıyla Sp Kocaeli il başkanı Ahmet Kul Genel başkan yardımcıları Birol Aydın ve Hasan Bitmez de bir selamlama konuşması yaptılar.

Daha sonra başbakan kamalak sloganları ile kürsüye gelen Prof Dr Mustafa Kamalak Bayramda gebzede bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi ve Gebzelilerin bayramını tebrik etti.

Kamalak konuşmasında partililere şöyle seslendi: Millet olarak bu bayramı son zamanlarda teröre kurban verdşğimiz şehitler ve van depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız nedeniyle buruk bir şekilde kutluyoruz Terör saldırıları ve depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum.

Degerli Gebzeliler yaşadığımız bu terör belası bile tek başına bu milletin saadet partisine olan ihtiyacını gösteriyor. 30 yıldan fazla bir zaman gemcesine rağmen bu ülkede iktidarlar maalesef bu belanın üstesinden gelemediler.Bu ülkede kardeşliğin önündeki engelleri kaldıramadılar.Hep yanlış receteler uyguladılar. Çareyi yanlış yerlerde aradılar. Halbuki çare kürtle türkü bir arada tutacak yegane güç olan İslam kardeşliğidir.İslam kardeşligi tesis edilmeden bu ülkede terörün önüne gecilemez.

Ülke olarak yaşadığımız ikinci terör ekonomik ve sosyal alanda yaşanmaktadır. Ekonomideki tahribat gün geçtikçe dahada artmakta enflasyon rakamları son yılların rekorunu kırmaktadır. Ekonomide üretim değil tüketim rakamları artmakta esnafımız siftahsız kepenk kapatmaktadır.

Yaşadığımız felaketlerin en büyüklerinden biride sosyal alanda yaşanmaktadır. Bakınız üzülerek ifade edeyimki Bu sene Kocaelinde boşananların sayısı evlenenlerin sayısından fazla olmuştur. Bu büyük bir felakettir. Toplumumuzun temeli çatırdamaktadır. Aile parçalanırsa bu ülke ayakta duramaz. Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat