Özdilek

Güncel

Kanarya Sevenler Derneği’nden Selman Yıldırım’a cevap

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ın “CHP, Kanarya Sevenler Derneği değil” sözlerini eleştiren derneğin eski başkanı Ali Soyer, “Biz etkinliklerimizde 3 bin kişiyi ağırlıyoruz. Yıldırım, programlarda 100 kişiyi bile to

28 Mayıs 2014 Saat: 17:51
Kanarya Sevenler Derneği’nden Selman Yıldırım’a cevap
Kanarya Sevenler Derneği’nden Selman Yıldırım’a cevap

Kanarya Sevenler Derneği eski Başkanı Ali Soyer, 14 Mayıs’ta istifa etmesi için imza toplanan CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ın “CHP, Kanarya Sevenler Derneği değil. Partimizin bir tüzüğü var. Ona göre hareket etmeliyiz” sözlerini oldukça ağır eleştirdi. Henüz iki ay önce başkanlığını devreden Soyer, derneği yönetmenin kolay bir iş olmadığını kaydetti. Her sene etkinliklerinde 3 bin kişiyi ağırladıklarını söyleyen Soyer, “Selman Yıldırım yaptığı programlarda 100 kişiyi bile toplayamıyor. Gelsinler, organizasyon nasıl yapılır, öğretelim” dedi.

 

2008-2014 yılları arasında başkanlık yapan Ali Soyer, derneği yönetmenin o kadar kolay olmadığını belirterek, “Selman Yıldırım’ın çok basit olarak gördüğü Kanarya Severler Derneği’nin 350 faal üyesi var ve bunların her biri yılda ortalama 100 ile 150 arası kanarya üretiyor. Bu üretim sürecindeki bütün ihtiyaçlarını ve desteklerini, Kanarya Severler Derneği karşılıyor. Bu derneği yönetmek de öyle sanıldığı gibi kolay değildir” dedi.

 

Kanarya üretiminin ilgilenen kişileri kötü ortamlardan da uzak tuttuğunu belirten Soyer, “350 üyeli Türkiye’nin en büyük ikinci derneği olan bir derneğimiz var. Üyelerimiz kahvehanelere takılmak yerine gelip orada oturup sohbet edip birbirleriyle bilgi alışverişinde bulunuyor. Bu açıdan dernek olarak çok faydalı işler yapıyoruz dışarıdan göründüğü gibi basit işler yapmıyoruz” ifadelerini kullandı.

Selman Yıldırım’ın sözlerine de cevap veren Soyer, “Biz her yıl yaptığımız kanarya yarışmalarında 3 bin kişiyi ağırlıyoruz. Selman Yıldırım yaptığı programlarda 100 kişiyi bile toplayamıyor. CHP, ağır bir yenilgiye uğradı. Selman Yıldırım istiyorsa CHP olarak gelsinler işlerimizi yerinde görsünler, sıradan bir iş yapmadığımızı gösterelim onlara. İsterlerse organizasyon nasıl yapılır, insanlar bir araya toplanır kendilerine bu konuda da yardımcı oluruz. Bizim mezatlarımız CHP toplantılarından daha kalabalıktır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat