Özdilek

Güncel

KANDIRA AK PARTİ GENÇLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Ak parti kandıra ilçe gençlik kolları tarafından düzenlenen seçim öncesi dinlenme pikniğinde ak parti kandıra teşkilatı bir araya geldi.

Kandıra seyrek sahilinde düzenlenen pikniğe Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Ak Parti İlçe Yönetimi, Muhtarlar Derneği Başkanı Pelitpınarı Muhtarı Mustafa Güzel,Hacımazlı Köy Muhtarı Mustafa Dinç,Safalı Köy Muhtarı Tevfik Girgin Bolu Köy Muhtarı Hüseyin Seyrek ve Ak Parti kandıra gençlik kollu başkanı ve yöneticileri tam kadro olarak katıldılar.

 

 

Seyrek de düzenlenen piknik de referandum öncesi düzenlenen piknik de konuşan gençlik kolları başkanı İskender Yazıcı ,”seçime hazır olduklarını belirterek kandıra da belediye seçimlerinde alına oy oranın da üzerine çıkmayı planladıklarını söyledi ve piknik de kendilerini yalnız bırakmayan başta Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, ilçe yöneticileri, muhtarlar ve ilçe yönetimine teşekkür etti.

Piknik de konuşan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ,” Referandum sürecindeki izlenilmesi gereken yolları anlattı. Anayasa değişiklik paketinin tamamen halka yönelik olduğunu savunan Başkan Kan, gençlik kollarının detaylı bir biçimde bilgilendirileceğinin de altını çizdi.”
Çok sayıda davetlinin katıldığı AK Parti Kandıra Piknik Şöleni’nde halaylar çekildi, horonlar tepildi. Program sonunda AK Parti’li yöneticiler ile gençlik kolları hatıra fotoğrafları çektirerek bu şöleni ölümsüzleştirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat