Özdilek

Güncel

KANDIRA BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNIRLARINI KENDİ ÜRETİYOR

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kandıra Belediyesi ilçe genelinde kullanılan çöp konteynırlarını destek hizmetlerine bağlı kaynak atölyesinde kendi üretmeye başladı.

Kandıra Belediyesi destek hizmetlerine bağlı çalışan Kaynakhane ve Demir İşleri Atölyesinde ilçenin oturma bankı, demir kapı, çöp sepetleri, köprü korkulukları, bayrak direkleri yanı sıra artık çöp konteynırlarının üretimlerini kendisi yapıyor. 

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan yaptığı açıklamada” İhtiyacımız olan çöp konteynırlarını kendi imalatımızı yapmanın maliyet düşürdüğünü hesapladık. Belediye bünyesinde kullanılmak üzere ilk etap 100 adet 800 lt’lik kontyenırlar yapılacak. Bu yolla hem zamandan kazanılıyor hem de ekonomik anlamda ciddi bir tasarrufa gidildiğini belirtti.”

 

Destek hizmetlerinde üretimi yapılan çöp konteynırları en kısa zaman içerisinde tamamlanarak ilçe genelinde kullanılan ve yıpranmış ve eski olan konteynırlar değiştirilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat