Özdilek

Güncel

Kandıra Belediyesi Okul Öncesi Eğitim İçin Kreş Açıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan okul öncesi eğitim ve çalışan bayanların çocuklarını bırakabilecekleri kreşi hayata geçiriyor. Belediye ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar ile Prof. Turan Güneş Kültür Merkezi’nin idari binasının üst katı okul öncesi çocuklar için kreş yapımı için çalışmalar başlatıldı.

Yaklaşık 25 Çocuğa hizmet verebilecek kapasitede olan Kreş’te her şey düşünülenin üzerinde yapıldı. Yapılan kreş içerisinde Oyun salonu, Uyku Odaları, yemek salonu ve çocuklara özel tuvaletler yapıldı. Haftanın beş günü hizmet verecek olan kreş de çocuğunuzu güvenli ellere teslim edebilir, gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzun beslenmesi, günlük uykusu ve bakımı, konunun uzmanları tarafından yapılacak ve göz nuru çocuklarınıza temel eğitimi verilecektir.

Belediye Başkanı Cengiz Kan konu ile ilgili yaptığı açıklamada,” Kandıra’da bir eksik ve ihtiyaç olan kreş problemini çözdüklerini dile getirerek çalışmalar tamamlandıktan itibaren eğitime başlayacak bu eğitim yuvasına velilerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını bırakabileceklerini belirtti.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat