Özdilek

Güncel

Kandıra Belediyesi'nden 2011 Toplantısı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Başkan Yıldırım, 2011yılının ilk meclis toplantısını, yeni yılın sağlık, huzur ve barış getirmesi dilekleriyle açtı. 
Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda gündemin ilk maddesi olan Denetim Komisyonluğu için yapılan oylamada, Banu Pınarbaşı, Belgin Ergen, Ahmet Bilici, Hasan Taşkan ve Rıdvan Durak oy birliği ile seçildi.  
Gündemin diğer maddelerini oluşturan ve Belediye bünyesinde mevcut bulunan sözleşmeli Mühendis, Mimar, Harita Teknikeri ve Avukat’ın sözleşmelerinin yenilenmesi meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. 
SAĞLIKLI ŞEHİRLER PROJESİ KARAMÜRSEL’DE BAŞLIYOR
Gündemin diğer maddesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan DSÖ(Dünya Sağlık Örgütü) Sağlıklı Şehirler Projesine başvuru kabul edildi.
Proje kapsamında Belediye Başkanı İsmail Yıldırım başkanlığında, Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet Pehlivan, Recai Bayraktar asil üyeliklere, Mehmet Akan ve Nurettin Altun yedek üyeliklere, Karamürsel Belediyesi Çevre Mühendisi Ömer Talha Sezgin koordinatörlüğe seçildi.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’in sağlıklı şehir olma yolunda bu projeye başladığını belirterek “Kocaeli’de çevre ilçeler sağlıklı şehir projesine başladı. Biz de bu projeye en kısa zamanda başlayarak ilçemiz için güzel çalışmalar yapacağız” dedi.
BELEDİYE KÜTÜPHANESİ 30 YILLIĞINA
İL KÜTÜPHANE MÜDÜRLÜĞÜNE VERİLDİ
Gündemin diğer maddesinde Karamürsel Belediyesi Kültür Sitesi içerisinde faaliyet gösteren Belediye Halk Kütüphanesinin 30 yıllığına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Kütüphane olarak tahsis edilmesine ve elektrik, su, yakıt giderlerinin Karamürsel Belediyesi tarafından karşılanması oy birliğiyle kabul edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat