Özdilek

Güncel

Kandıra sahillerine Yol Onarım Çalışmaları

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kandıra sahillerindeki yollarda bakım ve onarım çalışması yapılıyor

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi turizm sezonunun açılması nedeniyle kentin kuzeyinde bulunan sahil bölgelerine ulaşım konforunu arttırmak için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Kandıra sahillerinde de çalışmalar gerçekleştiriliyor.

 

Yaz sezonuyla birlikte hareketlenen Kandıra sahillerinde yollar daha güvenli ve konforlu hale getiriliyor. Yapılan çalışmada asfalt yama çalışmasının yanı sıra yol düzenlemeleri de gerçekleştiriliyor. Özellikle sahil yollarında yapılan çalışmalarla tatil yapmak için bölgeye gelen vatandaşlar rahat yolculuğun keyfini sürüyor.

 

20 PERSONELLE

Fen İşleri Dairesi ekipleri Kandıra Bölgesinde Kerpe – Kumcağız – Kurtyeri Köyü arası 7,5 kilometrelik yol güzergâhında asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler 2 ayrı grup olarak devam eden çalışmalarda iki adet kazıcı-yükleyici, iki silindir ve 20 personel ile yolları asfaltlıyor.

 

UYARI İŞARETLERİ

Öte yandan yol güzergâhında çalışma esnasında güvenlik önlemleri ve uyarıcı işaretler kullanılıyor. Yetkililer, vatandaşları işaret ve görevlilere uymaları konusunda uyarıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat