Özdilek

Güncel

Kandıra yolu kana bulandı

İzmit-Kandıra yolu üzeri Tekkeköy mevkiinde meydana gelen feci trafik kazasında, Kandıra’dan İzmit istikametine gitmekte olan bir Jeep ile İzmit istikametinden Kandıra istikametine gitmekte olan otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi

21 Mart 2015 Saat: 23:22
Kandıra yolu kana bulandı
Kandıra yolu kana bulandı

İzmit İlçesi Kandıra Yolu Tekkeköy mevkiinde saat 16.00 sıralarında meydana gelen trafik kazası şu şekilde gelişti. Kandıra’dan İzmit istikametine gitmekte olan Rıdvan Bıyıklı idaresindeki 41 NG 404 plakalı lüks jip, karşı yönden gelen Güney Efe (35) idaresindeki 41 NF 824 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Kandıra yönüne gitmekte olan otomobil yoldan çıkarak su kanalına uçtu. Ardından alev aldı. Yoldan geçip kazayı gören sürücüler hemen alevlere müdahalede bulundu. Ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağırdı.

 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Jeep’in çarparak su kanalına savurduğu otomobilde sıkışan 3 kişiyi kurtarmak için hemen çalışmaya başladı. İtfaiye ekipleri aracın tavanını keserek yaralılara müdahalede bulundu. Ekiplerin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan yaralılardan Seyit Kandemir ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, Seyit Kandemir (24)Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Ufuk kanyılmaz (25) ise İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif yaralı olan Rıdvan Bıyıklı ise ayakta yapılan müdahalesinin hemen ardından Jandarma tarafından ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı.

 

Olay yerinde kalbi duran ve yapılan müdahaleler ile tekrar hayata döndürülen Seyit Kandemir, Kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tekrar fenalaştı. Doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer 2 yaralının ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle İzmit Kandıra Yolu’nda trafik kontrollü olarak verildi Kazanın lüks jipin sollama yaptığı esnada meydana geldiği ileri sürüldü. Kazada paramparça olan otomobil, olay yerine gelen çekiciyle otoparka götürüldü. Kaza yapan otomobilde bulunan 3 kişinin Kandıra’ya bağlı Duraklar Köyü’nde ikamet ettiği ve köylerine gitmek üzereyken kaza yaptıkları öğrenildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtilirken jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat