Özdilek

Güncel

Kandıra yolunda otobüs devrildi

Kandıra yolu 8.kilometrede bir kamyonun sıkıştırdığı engellileri taşıyan büyükşehir belediyesine ait halk otobüsü yan yattı.

7 Ocak 2015 Saat: 09:55
Kandıra yolunda otobüs devrildi
Kandıra yolunda otobüs devrildi

Kandıra yolu 8.kilometrede yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan halk otobüsü önüne çıkan kamyona çarpmamak için manevra yapınca su kanalına devrildi. Alınan bilgiye göre Kandıra'dan İzmit istikametine gitmekte olan Büyükşehir Belediyesi'ne ait Arif D. idaresindeki 41 FY 962 plakalı engelliler için tasarlanan halk otobüsü, karşı yönden gelen bir kamyonun sıkıştırması sonucu manevra yapınca karla kaplanan yolda kontrolden çıkarak su kanalına devrildi. Kazada araç sürücüsü yara almazken araç içinde yolcu olmadığı öğrenildi. Kaza yapan aracı kurtarmak için olay yerine kurtarıcılar sevk edildi. Kar yağışının yoğun hissedildiği Kandıra yolunda araçlar güçlükle seyrederken jandarma ekipleri ise yolda tedbirlerine devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat