Özdilek

Güncel

Kandıralılar’da 25’nci yılın kutladı

Kocaeli Kandıralılar Derneği 25’nci kuruluş yılını rekor sayıda katılımla kutladı

18 Ocak 2018 Saat: 12:05
Kandıralılar’da 25’nci yılın kutladı
Kandıralılar’da 25’nci yılın kutladı

Kocaeli Kandıralılar Derneği 25’nci kuruluş yıldönümünü Otel Asya’da kutladı. Salona ilave masaların getirildiği, rekor sayıda davetlinin bulunduğu geceye Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Mehmet Bayrak ve yönetiminin yanı sıra CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyesi Ruhittin Sönmez, Kocaeli Kandıralılar Derneği eski başkanları, Kandıra’nın eski belediye başkanları ve eşleri katıldı.

Doyasıya eğlence

Kutlama gecesinde Bestekar Amir Ateş ile klarnet üstadı Türkan Kandıralı ve saz arkadaşları davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Programa katılan davetliler seslendirilen şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Ayrıca Kocaeli’nin eski siyasetçilerinden Erol Köse’nin de yeni şarkılarını seslendirdiği gecede Kocaeli Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Mustafa Kocagöz, Bekir Taşçı, Mustafa Tımaç, Turhan Bayrak ve Yakup Yıldız’a teşekkür plaketleri takdim edildi.

Kandıra akademi programları başlıyor

Programda konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Mehmet Bayrak, “Kandıralılar Derneği kurulduğu yıllarda küçük bir kartopu gibiydi, ilerleyen zamanlarda çığ gibi büyüdük. Değerlerimizi bir sonraki nesillere aktarmak için 24 saat çalışıyoruz. Dernek olarak gençlerin meslek hayatına yetişmesini sağlıyoruz. 3 Şubat’ta Kandıra Akademi Programları başlayacak, mezun olmuş genç kardeşlerimize birçok alanda uzman kişiler tarafından eğitim verilecek. Eğer çevrenizde böyle genç kardeşlerimiz varsa bize isimlerini verebilirsiniz” dedi.

“Sevgi yumağını büyütelim”

Bayrak’ın ardından konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği 9’uncu başkanı Erdoğan Alkan da,  “Kandıralılar Derneği’ni çağdaşlaşmayı, bilgilenmeyi ve bilgilendirmeyi ön planda tutuyor. Süreç içerisinde hepimiz birbirimizle dost olarak bugünlere geldik. Kandıralılar Derneği bugünlere sizin sayenizde gelmiştir. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sevgi yumağını büyütmeliyiz. Derneğimiz ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite haline dönüştü gençlerimize burada çeşitli eğitimler veriyoruz. Kısaca bana bir ben lazım bir de Kocaeli Kandıralılar Derneği” diye konuştu.

HABER: Ufuk BAGAN

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat