Özdilek

Güncel

Kaplan, atv’ye Kocaeli’ni anlattı

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, atv Avrupa televizyon kanalına verdiği röportajda Kocaeli’ni anlattı.

26 Kasım 2013 Saat: 13:05
Kaplan, atv’ye Kocaeli’ni anlattı
Kaplan, atv’ye Kocaeli’ni anlattı

atv Avrupa kanalında her Cumartesi günü yayınlanan ‘Hayatla Beraber’ isimli televizyon programı için Milletvekili Kaplan ile CHP Gebze ilçe örgütünde röportaj yapan gazeteci İbrahim Obut, Kocaeli’nin tarihi ve turistik yapısı, çevre ve sanayi durumu gibi birçok konuda sorular sordu.

Milletvekili Kaplan, Kocaeli’nde sanayinin getirmiş olduğu olumsuzlukları dile getirirken bu olumsuzlukların yansımasının özellikle çevre kirliliği olduğunu vurguladı. Dilovası’nı örnek veren Milletvekili Kaplan, çevre yönünden olumsuzlukların giderilmesi ve kontrol altına alınması gerekliliğini vurguladı.

Kocaeli’nin sadece sanayi yönünden değil tarihi ve turistik yönden de çok önemli konumda olduğunu ifade eden Milletvekili Kaplan, özellikle İzmit’teki tarihi saat kulesi, Gebze’deki Osman Hamdi Bey’in evi ve müzesi, Ballıkaya tabiat parkı ve Çoban Mustafa Paşa Camii gibi eserlerin bulunduğunu ve korunması gerektiğini anlattı.

Milletvekili Kaplan ile yapılan bu röportajın önümüzdeki günlerde televizyondan yayınlanacağı belirtildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat