Özdilek

Güncel

Kar timi, köpekleri donmaktan kurtardı

Kar küreme çalışmalarının yapıldığı Döngel Mahallesi Bağdat Caddesi üzerindeki mezarlık alanda köpek inlemelerini duyan Başiskele Belediyesi ekipleri, donmak üzere olan 4 yavru köpeği kurtardı.

3 Ocak 2015 Saat: 17:17
Kar timi, köpekleri donmaktan kurtardı
Kar timi, köpekleri donmaktan kurtardı

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün koordinesinde Temizlik İşleri ile Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarından oluşturulan karla mücadele timi, kar yağışının yoğun olduğu yüksek yerlerde ulaşımın aksamaması için ter döküyor. Ekipler, cadde ve sokaklarda yol küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Beyaz örtüyle kaplanan bazı mahallelerde sokak hayvanlarını da unutmayan ekipler, belirli noktalara yiyecek bırakıyor.


YİYECEK VERDİLER
Gündüz olduğu kadar gece de özveriyle çalışan ekipler, kar küreme çalışmaları esnasında Döngel Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde bulunan mezarlıkta inleyen köpeklerin sesini duydu. Ekipler, yaptıkları aramalarda küçük bir çam ağacının altında birbirlerine sıkı sıkıya yanaşarak ısınmaya çalışan 4 yavru köpeği donmaktan kurtararak araçlarını aldı. Karla Mücadele İstasyonu’nda yiyecek verilerek geceyi geçiren köpekler daha sonra hayvan barınağına teslim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat