Özdilek

Güncel

Kar Yağışı Gebze Adayı Yüksel Ercan’ı Engelleyemedi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

         12 Haziran tarihinde yapılacak genel seçim için dur durak demeden çalışan MHP Kocaeli Milletvekili Yüksel Ercan yoğun kar yağışına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Önceki akşam beraberinde MHP Gebze ilçe başkanı Nusret Acur ve ilçe muhasibi Osman Aydın ile birlikte Gebze’nin Duraklı köyüne giden Yüksel Ercan burada vatandaşlara MHP’yi anlattı.

Yoğun kar yağışına rağmen çalışmalarını kesmeyen Ercan kar yağışının artması üzerine köy kahvesinin bahçesinde yanan sobanın önünde ısındıktan sonra çalışmalara devam etti.

MHP’nin tek başına iktidarı için kar-yağmur-çamur demeden çalışacaklarını belirten Yüksel Ercan “Hava şartları malum ancak hedefe ulaşmak MHP’yi tek başına iktidar Devlet Bahçeli’yi de Başbakan yapmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz,Allahın yardımı ile MHP iktidarında bütün sorunlarından arınmış bir Türkiye ve mutlu vatandaşlar ile karşılaşacağız, Takdir vatandaşlarımızındır” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat