Özdilek

Güncel

Karamürsel Belediye Spor Marmara Birincisi Oldu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


 
            
             Karamürsel Belediye Spor Tekvando takımı, Minik Yıldız Genç Büyük Marmara Dostluk Tekvando Şampiyonasında birinci oldu.

 

Marmara bölgesinden çok sayıda sporcunun katıldığı müsabakalarda birinci olan Karamürsel Belediye Spor Tekvando takımı sporcuları Antrenörleri İsa Gündağ ile birlikte Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.
            Sporcuların kendilerine yaptığı ziyaretten memnun olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım “Sevgili sporcularımız Marmara Şampiyonasında birinci olarak bizleri mutlu etmiştir. Belediyemiz bünyesinde kurulan ve önemli başarılara imza atan tekvando branşında Belediyemiz bünyesinde yetişen bu çocuklarımızın elde ettiği başarı çok önemlidir. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
            Karamürsel Belediye Spor Tekvando Takımı Antrenörü İsa Gündağ ve sporcular Berat Taşçı 1.33 kg, Ahmet Memiş 2.51 kg, Aykut Çınar 1.48 kg, Yasin Şimşek 1.55 kg, Seyfullah Yayla 1.30 kg Marmara Tekvando Şampiyonasında kazandıkları kupayı Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat