Özdilek

Güncel

Karaosmanoğlu'na Zİyaretler

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Afyonkarahisarlılar Derneği, Kocaeli Kuyumcular Derneği ve Kocaeli Vanlılar Derneği yöneticilerini ayrı ayrı kabul etti. Konuklarıyla Kocaeli’nde yapılan hizmetleri paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’ Kocaelimiz, geride kalan 7 yıllık hizmet dönemimizde her anlamda çağ atladı. Kocaeli’nin çehresi ve kaderi değişti’’ dedi.
 
AFYONKARAHİSARLILAR’DAN ZİYARET
Kocaeli Afyonkarahisarlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Şefik Postalcıoğlu, Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkanı Coşkun Topçu ile yönetimlerinin yanı sıra Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Ömer Übeyit Gögercin ve Van’ın Bahçesaray Belediye Başkanı Naci Orhan, Başkan Karaosmanoğlu’nu ayrı ayrı ziyaret etti. Postalcıoğlu ile Afyonkarahisarlılar Derneği’nin yöneticileri, samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na çeşitli hediyeler takdim etti.
 
KUYUMCULAR DERNEĞİ’NDEN ZİYARET
Kısa süre önce genel kurulunu tamamlayan Kocaeli Kuyumcular Derneği’nin başkanı Topçu ve yönetimi de, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Topçu ile yönetimi, İzmit merkezdeki Kuyumcular Çarşısı’nda düzenleme çalışması yapmak istediklerini aktardı. Başkan Karaosmanoğlu da, böyle bir çalışmaya destek olacaklarını söyledi.
 
VAN’DAN KONUK BELEDİYE BAŞKANI
Başkan Karaosmanoğlu’nun Van’dan bir de misafiri vardı. Van Bahçesaray Belediye Başkanı Naci Orhan, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Konuk belediye başkanı Orhan’a Vanlılar Derneği Başkanı Gögercin eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, konuklarına Kocaeli’nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.
 
HAYALLERE SIĞMAYACAK HİZMETLER
Kocaeli’nde halktan emaneti devraldıkları günden bu yana hayallere bile sığmayacak hizmetler yaptıklarına değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyük icraatlara ve yatırımlara hep birlikte imza attık. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, 7. hizmet yılımızı doldurmak üzereyiz. 70 yılda yapılamayanları 7 yıla sığdırdık. Kocaelimiz, ulaşımdan altyapıya ve üst yapıya, bilim ve teknoloji yatırımlarından çevre ve sosyal hizmetlere, köylere hizmetlerimizden modern konutlara varıncaya kadar her anlamda çağ atladı. Kocaeli’nin çehresi ve kaderi değişti’’ ifadesini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat