Özdilek

Güncel

Kardeş Belediye Zavet’ten Karamürsel Belediyesine Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

            Bulgaristan Razgrad İli Zavet ilçesi Belediye Başkanı Ahter Veliev, Bulgaristan Hak ve Özgürlük Hareketi (HÖH) milletvekili ve Türklerin çoğunlukta olduğu ilçelerin belediye başkanları Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

 

            Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen ziyarette iki ülke arasında yapılabilecek ticari ilişkiler görüşüldü. Hak ve Özgürlük Hareketi Milletvekili Hrsito Biserov, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın öncülüğünde Karamürselli işadamlarının Bulgaristan’da yatırım yapmalarını istedi.

            Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise ziyaret için teşekkür ederek “Zavet ilçesinde ve Bulgaristan ile ticari neler yapabiliriz, bunları belirleyip bir adım atabiliriz” dedi.

Bulgaristan’ın turizm açısından gelişebileceğini açıklayan Başkan Yıldırım, Türkiye’de çok fazla turizm şirketi olduğunu, bu şirketlerle görüşerek geziler düzenlemelerini önerdi.

 

            Karamürsel Belediyesi ile kardeş belediye olan Razgrad İli Zavet Belediye Başkanı Ahter Veliev’in yanında Milletvekili Ramadan Atalay, Meclis Başkan Yardımcısı Hristo Biserov, Tsar Kaloyan Belediye Başkanı Ahmed Ahmedov, Samuil Belediye Başkanı Beytullah Sali, Isperih Belediye Başkanı Beysim Basri, Kubrat Belediye Başkanı Remzi Halilov da katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat