Özdilek

Güncel

Kardeş Şehir Mardin’den Misafirlerimiz var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan ve beraberindekileri makamında ağırladı.

12 Eylül 2017 Saat: 12:55
Kardeş Şehir Mardin’den Misafirlerimiz var
Kardeş Şehir Mardin’den Misafirlerimiz var

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan makamında ağırladı. Mustafa Ayhan, Genel Sekreter Bayram’a hayırlı olsun temennilerini iletti.

 

Genel Sekreterlik makamında gerçekleşen ziyarette Mustafa Ayhan, Genel Sekreter Bayram’ın kenti çok iyi tanıyan bir isim olduğunu, İSU’daki başarılı görevinden sonra Büyükşehir Belediyesi’nde önemli projelere imza atacağını söyledi. Ayhan,  Genel Sekreter İlhan Bayram’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

Mardin kardeş şehrimiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehirlerinden bir tanesi de Mardin’dir.  Kardeş şehrimizin Genel Sekreterini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Mardin’e çok sayıda yatırım yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekildi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat