Özdilek

Güncel

Kardeşler Kocaeli'nde

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye dünyanın dört bir yanından getirdiği misafirlerini ağırlıyor. Kardeşim Benim-3 Projesi kapsamında Kocaeli’nde bulunan dünya çocukları Sekapark’ı gezdi. 8 ülkeden 63 çocuğun katıldığı gezide Sekapark Mevlevi Evi ve Thökeley İmre anı evini gezen konuklar, semazen gösterisi izledi.
 
KARDEŞİM BENİM-3 PROJESİ
Kardeşim Benim-3 Projesi kapsamında ülkemize gelen çocuklar, Yuvacık’taki Karaaslan tesislerde konakladı. Öğrenciler bir yandan Türkçe öğrenirken bir yandan da Kocaeli’ni tanıma imkânı buluyor. 8 ülkeden 63 çocuğu bir araya getiren projede Türkiye’den bir ekibin yanı sıra Oman, Suriye, Lübnan, Filistin, İran, Irak Yemen, Pakistan, Katar, Kuveyt ve Umman’dan çocuklar yer alıyor.
 
KOCAELİ’NE HAYRAN KALDI
Faklı ülkelerden gelen çocuklar Kocaeli’nin eşsiz güzelliklerini tanımanın yanı sıra izci kampı, doğa yürüyüşleri gibi etkinliklere katılıyor. Değişik kültürlerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kültür gezilerinde çocuklar, Kocaeli’nin yeşiline, Sekapark’ın güzelliklerine ve Kültür Yapılarına hayran kaldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat