Özdilek

Spor

Kartepe de Tırmanma Yarışı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

2011 Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın beşinci ayağı olan KOSDER Kartepe Tırmanma Yarışı’nda Manzara Restaurant önünden start aldı. Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın verdiği startlar ardından 15 yarışmacı 6 kilometrelik parkurda birinci gelmek için mücadele ettiler.

 

Kosder Kartepe Tırmanma Yarışı bu yılda Maşukiye Kartepe Kayak Merkezi çıkış yolu üzerindeki 6 kilometre uzunluğundaki parkurda yapıldı. Kocaeli İstanbul, Eskişehir, İzmir, Bursa, Ankara ve Antalya’dan 15 yarışmacı iki çıkış yaptıkları yarışlarda kıyasıya mücadele sergilediler. Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kosder Başkanı Ceyhun Yalçın, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Garnizon Komutanı Jan. Üstğm Serkan Esen, Ak Parti İl Yönetici Orhan Arıkan, belediye başkan yardımcıları ile meclis üyeleri ve yarış severin izlediği yarışlarda 12’si hakem 42 gözetmen ve görevlinin nezaret etti.

 

.

 

Kartepe yolu üzerinde yer alan Manzara Restaurant önünde verilen startla birlikte araçlar, asfalt zeminden oluşan 6 bin kilometrelik parkurda dereceye girebilmek için mücadele etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat