Özdilek

Güncel

Kartepe Emniyeti'nden Yeşile Katkı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde Kartepe Belediyesi'nin desteği ile Derbent'te oluşturulacak Polis Çınaraltı Korusu için ilk fidanlar dikildi. İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur'un Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile birlikte katıldığı ağaçlandırma töreninde Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Toprak, ilçede yeşile katkı vererek, huzurlu dinlenme alanları oluşturulmasından duydukları mutluluğu dile getirdi.

 

Ağaçlandırma çalışmalarına bir destek de Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden geldi. Derbent futbol sahası yanında daha önce atıl durumda bulunan alanda Kartepe Belediyesi ekipleri yaptıkları düzenleme ardından ağaçlandırılmaya hazır hale getirdi. Arazi koşulları gereği en uygun ağaç türünün çınar olduğunun tespit edilmesi ardından koru için ilk etapta 610 çınara ilave 610 tane de dış budak dikimi gerçekleştirilerek ağaçlandırma seferberliğine emniyet mensupları da katkı vermiş oldu.

 

Derbent'te oluşturulacak Polis Çınaraltı Korusu'na ağaç dikim töreninde başta İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Garnizon Komutanı Üstğm Serkan Esen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Can, İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Toprak, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Rıza Güney, Kartepe Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Arat, Bali Holat, Hüseyin Bülbül, Efkan Atmaca, Park ve Bahçeler Müdürü Cengiz Dalkıran ve emniyet mensupları hazır bulundular.

 

Törende protokol fidanları tek tek dikerken gelecek yıllarda çınar ağaçlarının gölgesinde çınaraltı sohbetlerinin yapılacağı bir koru oluşturulmasına katkı vermekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat