Özdilek

Güncel

Kartepe Kadın Meclisi'nden Kermes

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kartepe Kadın Meclisi tarafından hasta bir vatandaşa katkı sağlamak amacıyla düzenlenen gıda kermesinin açılışı önceki gün Sanat Sokağı'nda yapıldı. Üç gün süre ile açık kalacak kermesin açılışını yapan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bayanları bu anlamlı davranışından dolayı tebrik etti.

 

Nurdane Erişti'nin başkanlığını yaptığı Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, ilçe halkına yardım amacıyla yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. İzmit Sanat Sokağı'nda düzenlenen üç gün süre ile açık kalacak gıda kermesinden elde edilecek gelirle hasta bir vatandaşa destek olmak için bu organizasyona imza attıklarını belirten Erişti kermese ürünleri ile katkı veren bayanlara da teşekkür etti.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın da eşi Nurten Karabalık ile katıldığı kermesin açılışında Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir de hazır bulundu. Yaklaşık 200 parça gıda maddesinin satışının yapılacağı kermesin açılış kurdalesini de Başkan Karabalık kesti.

 

Kartepe Kadın Meclisi üyelerinin ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu göstermek adına Gönül Bağı Mağazası başta olmak üzere düzenledikleri etkinliklerle verdikleri destek için teşekkür eden Başkan Karabalık, “Kadın Meclisimiz kurulduğu günden beri sergilediği başarılı performans ile anlamlı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bayanlarımızın bu enerjisi ve gösterdiği gayretleri için bir kez daha tebrik ederim” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat