Özdilek

Güncel

KARTEPE'DE SAĞLIK EĞİTİMİ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Kartepe İlçe Müftülüğü'nce cami ve kuran kursu görevlilerinin aylık toplantısında katılımcılara sağlık eğitimi de verildi. Kartepe Belediyesi'nin evde yaşlı ve hasta bakımı olan Yaşbak hizmetinin tanıtımının yapıldığı toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü de sağlıkla ilgili bilgilendirme de bulundu.

 

İl Müftü Yardımcısı ve İlçe Müftü Vekili Bayram Erdoğan, Kartepe'deki cami ve kuran kursu öğrencileri ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde aylık mutad toplantısında biraraya geldi. Kur'an Kursu öğreticileri ve öğrencilerinin hazır bulunduğu toplantıda Kartepe Belediyesi Sağlık İşleri Koordinatörü Ülker Yiğit de, belediyenin Yaşbak hizmetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

 

Yiğit, Yaşlı ve Hasta Bakım Servisi olan Yaşbak'ın çalışmalarını anlattığı toplantıda, “Yaşlıların en iyi tedavi yolunun ilgi ve şefkat, en iyi barınma yerinin de sevgi dolu sıcacık yüreklerdir. Bundan hareketle başkanımız Şükrü Karablık talimatı ile hizmete giren Yaşbak ekibinde yer alan bir hemşire, bir teknisyen, bir masör ile ilçemizdeki kimsesiz, felçli ya da 70 yaş üzeri hasta ve yaşlılara, hastane veya ameliyat sonrası bakım ihtiyaçı olanlara, anlık hemşirelik uygulamalarına gereksinimi olanlara bakım hizmeti sunmaktayız. Bu tür ihtiyaçları olanları bizlere bildirmenizi beklerken yardım konusunda maddi ve manevi katkılarınızı bekliyoruz” dedi.

 

Toplantının son bölümünde de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü'nden hemşire Gülay Örçün de kuran kursları öğreticileri ve öğrencilerine sağlıkla ilgili bilgilendirmede bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat