Özdilek

Güncel

KARTEPE'DE ŞEHİTLER ANILDI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

18 Mart Şehitler Haftası ve Çanakkale Zaferi'nin 96. yıldönümü Kartepe İlçesi'nde geniş kapsamlı bir programla kutlandı. Kartepe’de ki törenler Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ardından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki etkinliklerle günün anlam ve önemi bir kez daha hatırlandı.

 

Kartepe'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü kutlamaları Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başladı. Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe İlçe Garnizon Komutanı Üstğm Serkan Esen, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın çelenkleri sunması ardından törende hazır bulunan ilçe protokolü saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan okudular.

 

İlçe protokolünün hazır bulunduğu kutlama programı daha sonra Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ki etkinliklerle sürdü. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Çanakkale Zaferi'nin 96. yıldönümü kutlamaları ve aziz şehitlerimize karşı kutsal görevimizi yerine getirmenin gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat