Özdilek

Güncel

Kartepe'de Tiyatro Perdesi Aralandı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, ilçe ilköğretim okulu ve anaokulu öğrencilerine tiyatro perdesi açıldı. 

Kartepe sınırları içindeki 33 ilköğretimin 1’inci ve 2’inci sınıf öğrencilerine ayrıca anaokulu öğrencilerine üç gün süreyle Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne tiyatroya gösterimi yapıldı.

Kocaeli Bölge Tiyatrosu tarafında sahnelenen “Zamanı Gelince” adlı çocuk oyununu büyük bir dikkat ve merakla izleyen miniklere öğretmenleri de eşlik etti. Hayatta her şeyin zamanı gediğinde yaşandığı anlatılan, oyunda çocuklara büyüklerinin sözlerinin dinlenmesi gerektiği ve yaşlarına göre davranmaları, zamanı gelince her şeyin yaşanacağı konusun da vurgu yapıldı. Oyun sonunda hayatlarında ilk kez tiyatro izleyen bazı minikler büyük bir mutlulukla sahnelenen oyunu alkışladılar. Gösteriye gelen minikler Kartepe Belediyesine ve Kartepe Kent Konseyi Çocuk Meclisi’ne teşekkür ettiler.

Öğrenciler için günde 3 seans şeklinde gösterime sunulan ve 3 gün devam eden tiyatroyu izlemek için öğrenciler ring servisi hizmetiyle getirilip götürüldüler. Geçtiğimiz haftalarda 3. Genel Kurulunu yapan Kartepe Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin ilk etkinlikleri olarak gerçekleştirdikleri programın katılımının yüksekliği ve beğenilmesi minik meclis üyelerini memnun etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat