Özdilek

Güncel

Kartepeli Çocukların Bisiklet Hayalleri Gerçek Olacak

Göreve geldiği ilk yıldan itibaren ilçedeki Kartepe’de ki tüm 5. Sınıflara karne hediyesi olarak bisiklet hediye eden Başkan Üzülmez, bu yıl da bisikletlerin eğitim yılı sonuna yetişmesi için bisiklet alımı sürecini hızlandırdı.

22 Şubat 2017 Saat: 14:35
Kartepeli Çocukların Bisiklet Hayalleri Gerçek Olacak
Kartepeli Çocukların Bisiklet Hayalleri Gerçek Olacak

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, bisiklet ve kask alım işi İle İlgili İhale Açtı. Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce talep edilen, “Bisiklet ve Bisiklet Kaskı Mal Alım İşi” için gerçekleşecek ihale, 28 Şubat 2017 Salı Günü Saat 14.00’da açık ihale usulü ile ihale yapılacak.

Kartepe Belediyesi Bisiklet ve Kask Alım İşi İle İlgili İhale Açtı

Belediye toplantı salonunda yapılacak ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhaleye ilişkin dokümanlar belediyenin internet adresinden görülebilir ve 100,00-TL karşılığı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad.No.12 Kat:4 Kartepe / Kocaeli adresinden temin edilebilir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. (https://ekap.kik.gov.tr)

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in şeffaf belediyecilik anlayışı ile yapılacak ihale, belediyenin www.kartepe.bel.tr internet adresi ve www.facebook.com/kartepebelediye sosyal medya adresi üzerinden canlı yayınlanacaktır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat