Özdilek

Güncel

Kasaplar odası’dan oruç’a ziyaret

Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç’u ziyaret etti.

6 Ocak 2018 Saat: 19:48
Kasaplar odası’dan oruç’a ziyaret
Kasaplar odası’dan oruç’a ziyaret

Ziyarette oda yönetim kurulu üyeleri İsmail Şalgam, Ali İhsan Seviş, Turan Süleymanoğlu, Halis Ecderoğlu ile Belediyenin Kırsal Hizmetler Müdürü Mustafa Şener de yer aldı.

Kasaplar Odası Başkanı Özkul, Türkiye’nin en modern  hayvan pazarının İzmit’te bulunduğunu belirterek “ böylesine bir yeri bizlere kazandıran Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Hayvan yetiştiricileri ve bizler için bu pazar bulunmaz bir nimettir. Büyükşehir Belediyemiz tarafından yeni bir mezbahanın da temeli atıldı. Başta hükümetimiz olmak üzere, belediyelerimize, yerel yönetimlerimize bizlere her zaman destek oldukları için teşekkür ederiz” şekline konuştu.  Güray Oruç da, Başkan Doğan’ın tarım ve hayvancılığın gelişmesine büyük önem verdiğini, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nü ilk kuran belediye olduklarını,  veteriner hekim ile ziraat yüksek mühendisinin köylülerin hizmetinde olduğunu söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat