Özdilek

Güncel

KASİAD’I EMNİYET MÜDÜRÜNÜ AĞIRLADI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

KASİAD, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yusuf ÇALKAVUR’u ağırladı.

 

“ÇALIŞMALRINIZI TAKİP EDİYORUM”

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün başına geldiği günden bu güne başarılı çalışmalara imza atan Çalkavur yaptığı açıklamada, KASİAD’ın Kocaeli’nde ki iş adamlarına yol göstermesini, eğitimler vermesini, yapılacak ticaret antlaşmalarını desteklemesini takip ettiğini, bu çalışmaların hem Kocaeli’de ki derneklere hem de Türkiye’de mevcut olan diğer derneklere örnek olabileceğini söyledi. Çalkavur yapılan bu çalışmalardan dolayı ilk olarak KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman YAVUZ olmak üzere tüm KASİAD ailesini tebrik etti.

“OPERASYONLAR SES GETİRDİ”

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yusuf ÇALKAVUR’un konuşmasının ardından söz alan KASİAD Genel Sekreteri Yusuf ARABACI, 155’in duyarlılığını ve halka karşı olan hassasiyetini çok başarılı bulduğunu ve bu durumun diğer kamu kurumlarının çalışmalarına örnek olabileceğini ortaya koydu. Arabacı’nın konuşmasının ardından konuşmaya konuşan KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman YAVUZ, özellikle son dönemlerde Kocaeli’de suçlulara yönelik sürdürülen operasyonların ses getirdiğini bildirdi. Bu operasyonların başarılı bir şekilde sonuçlanmasının ise Kocaeli halkı için mutluluk ve huzur verici bir gelişme olduğunu, bu durumdan dolayı başta Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yusuf ÇALKAVUR olmak üzere tüm Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ailesini tebrik ettiğini söyledi.

“KOCAELİ GÜZEL AMA ZOR BİR İL”

Yavuz’un konuşmasının ardından Kocaeli’yi değerlendiren Çalkavur, “ Kocaeli çok güzel bir olmasına rağmen çok zor bir il. Birçok sıkıntılara maruz kalıyoruz. Ama bu sıkıntıları ekibimle başarılı bir şekilde aşıyoruz. Bunun yanında halkımızla da çok güzel bir diyalogumuz var. Burada halk çok bilinçli ve bu bizim işimizi çok kolaylaştırıyor. Son operasyonlarımızda halkımızla dayanışma içerisindeydik. Bunlarla beraber burada toplum destekli polislerimizde halkımızla birlikte çok güzel işler çıkarıyorlar.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat