Özdilek

Güncel

Kastamonu'dan Geldi Gebze'de Kandırıldı

Akciğer Kanseri Olan Annesi İçin kapı kapı dolaşan Metin Gedik hayırseverlerden yardım beklerken kandırıldı.

5 Eylül 2015 Saat: 09:37
Kastamonu'dan Geldi Gebze'de Kandırıldı
Kastamonu'dan Geldi Gebze'de Kandırıldı

Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Yeşilova köyünde yaşayan Metin Gedik  ( 53) annesinin 2 yıldır bu hastalıkla mücadele ettiğini söyledi . Gedik ‘’Köyümde yerel basına derdimi anlattım  sesimi duyurmam da bana yardımcı oldular ve daha sonrasında Kocaeli nin Gebze ilçesinden  biri beni arayıp  bana yardım edeceğini söyledi  ve beni  Gebze de bir kahvehaneye davet etti ‘’ dedi . ‘’ Cebimdeki son parayla Gebze ye geldim fakat ortada kimse yoktu, kandırıldım’’  diyerek sitem etti.

 

 

ÇARESİZ KALDIM

 

 

Annesinin tedavisi için Otuz dönümlük arsasını ve arabasını sattığını söyleyen Gedik,   950 lira olan iğnelerden 25 tanesini  temin edebildiğini ancak kalan 13 iğne için yardım beklediğini ifade etti. Annesinin   kalan 13 iğneyi  vurulduğunda bu hastalıktan kurtulacağını  ama sağlık sigortalarının olmadığı ve yeşil karttan yararlanamadıklarını için hem ilacını hemde iğnelerini  vurduramadığını söyleyen  Gedik  devlet kurumlarının da yardım taleplerini de  cevapsız bıraktığını söyledi. Akrabalarının bile yardımcı olmadığını söyleyen Gedik ‘’  Çay bulabiliyorsam şeker bulamıyorum , şeker bulsam çay bulamıyorum’’  diyerek çaresiz kaldığını ve Annesi  Elif Gedik  (70)’e yardım istedi.

 

 

(NHA:Hediye Nur Arıcan )

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat