Özdilek

Güncel

Kavlak: Pazartesi Erdemir'de grev kararı alacağız

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Erdemir ile Türk Metal arasındaki görüşmelerin tıkanması üzerine Ereğli'ye geldi.

18 Kasım 2016 Saat: 10:50
Kavlak: Pazartesi Erdemirde grev kararı alacağız
Kavlak: Pazartesi Erdemir'de grev kararı alacağız

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Erdemir ile sürdürülen toplu sözleşme görüşmelerinde sendikanın saat ücretine 3 liralık zam isteğine işverenin 68 kuruş teklif ettiğini belirterek, "Pazartesi günü grev kararını alacağız, eylemleri de arka arkaya sıralayacağız" dedi.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Erdemir ile Türk Metal Sendikası arasında toplu sözleşme görüşmelerinin tıkanmasının ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesine geldi. Kavlak, bir otelde işçilerle buluştu. Pevrul Kavlak, dünya demir çelik sektöründe bütün kuruluşların zarar ettiği dönemde tek kâr eden kuruluşun Erdemir olduğunu ve bu kârın en büyük sebebinin işçiler olduğunu söyledi. Kavlak, hazırlanan taslağı virgülüne dahi dokunmadan gerekli yerlere ilettiklerini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat