Özdilek

Güncel

Kayıp eşyalar sahiplerini bekliyor

İlimizde vatandaşların kaybettiği eşyalar Zabıta Daire Başkanlığı’nda sahiplerini beklerken, unutulan eşyaların arasında birbirinden ilginç eşyalar bulunuyor.

11 Haziran 2014 Saat: 17:52
Kayıp eşyalar sahiplerini bekliyor
Kayıp eşyalar sahiplerini bekliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşıma araçları, mesire alanları gibi noktalarda unuttuğu veya kaybettiği eşyaları sahibi bulunana kadar muhafaza ediyor. Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı’nda kayıt altına alınan kayıp eşyalar, Alo Zabıta 153 ve 331 65 89 numaralı telefonlardan sorgulanabiliyor. Unutulan eşyalar arasında nüfus cüzdanları, ehliyet, kredi kartları, gözlük, araç ve ev anahtarları, ayakkabı, cep telefonları ve para çoğunlukta olurken alyans, ziynet eşyaları hatta şnorkel bile bulunması dikkat çekiyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı kayıp ve unutulan her türlü eşyayı sahibine ulaştırmak için muhafaza altına alıyor. Gerek duyarlı vatandaşların bizzat getirdikleri, gerekse zabıta ekiplerinin ulaştırdıkları eşyalar teslim alma tutanağı ile kayıt altına alınıyor. Vatandaşların unuttuğu eşyalar arasında para, cep telefonu, nüfus cüzdanı, ehliyet, anahtarlar, çanta, giyim eşyası en çok rastlananlar arasında bulunuyor. Kayıp eşyaların arasında ilginç şeyler de dikkat çekiyor. Örneğin bebek arabası, bisiklet, basketbol topu, dizüstü bilgisayar, hiç giyilmemiş giyecekler de yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat