Özdilek

Güncel

Kaymak’ın ardından su döktüler

Tunceli’ye Vali olarak atanan İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, sabah kendisi onuruna verilen kahvaltıda uğurlandı. Birkaç gün içinde Tunceli’ye gidecek olan Kaymak’ın arkasından su döküldü.

27 Mayıs 2014 Saat: 17:17
Kaymak’ın ardından su döktüler
Kaymak’ın ardından su döktüler

Her ay bir toplantı gerçekleştiren Dostluk Grubu, bu kez Valiler Kararnamesi ile Tunceli’ye Vali olarak atanan İzmit Kaymakamı Osman Kaymak için Mini Köşk Restaurant’ta bir araya geldi. Kaymak, restorandan çıkışta arkasından su dökülerek uğurlandı. Her ay yaklaşık 100 kişilik protokol grubu ile toplanıp dostluklarını kahvaltı ve yemekte pekiştiren Dostluk Grubu, Tunceli’ye Vali olarak atanan İzmit Kaymakamı Osman Kaymak’a veda kahvaltısı verdi.

Mavi Köşk’teki kahvaltıya Vali Yardımcıları Mustafa Ünlüsoy, Osman Sarı, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Gebze Başsavcısı Özcan Ahmet Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Kemal Altın, KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Ali İhya Kahraman, KOÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Nazım Mutlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Aydınlık, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Anıt Elektronik mağazasının sahibi Nazmi Aydoğan ve ilin önde gelen bürokratları, iş adamları, esnaf ve sanayicileri katıldı.

Prokol üyelerinin Kaymak’ı uğurlamak için yaptıkları kısa konuşmalardan sonra yeni Vali Kaymak konuşmasına başlayarak, “Böyle bir grup içinde yer almaktan, Kocaeli’de görev yapmaktan gurur duydum. Benim gibi Kaymakamlık yapan her meslektaşımın hayalidir Vali olmak. Bu kararnameyi İstanbul’daki görevimde bekliyordum. Kocaeli’de Vali olmak nasip oldu. Bu bir nasiptir. Burada beni bekleyen zor bir görev var. Hepinizin duasını bekliyorum ” diye konuştu.

Protokolde bulunan arkadaşlarına tavsiyelerde de bulunan Kaymak, “17 Ağustos Depremi’nde Gölcük’te çalıştım. Kocaeli’yi önceden transit geçerdim. Şimdi ise D-100 Karayolunu kullanacağım. Çok güzel dostluklar edindim. İnsanlarla kucaklaşırsanız sorunların çözümünde iyi bir anahtar olursunuz. Hepinizi Tunceli’ye davet ediyorum” dedi. Kaymak restorandan ayrılırken İzmit Belediyesi Turizm Sorumlusu Bekir Serin, Kaymakam Kaymak’ı ardından su dökerek uğurladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat