Özdilek

Güncel

Kaymakam Karabulut’tan yeni okula ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Yenikent mahallesinde yeni hizmete giren ve resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak olan Muzaffer Altıntaş İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Dün sabah okulu ziyaret eden Kaymakam Karabulut’u okulun girişinde Okulun Kurucusu İşadamı Muzaffer Altıntaş, Okul Müdürü Özcan Tuncer ile öğrenciler karşıladı. Ziyarete daha sonra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan ve Milli eğitim Şube Müdürü Zihni Aydın da iştirak etti. Geçtiğimiz günlerde tamamlanarak bu yılki yeni eğitim ve öğretim yılına yetişen 16 Derslik Muzaffer Altıntaş İlköğretim Okulu’nun sabah ilk zilinden önce öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, okulun ilk öğrencilerinden okulun kıymetini bilmelerini istedi.

“ GEBZE’YE HER YIL İKİ YENİ OKUL LAZIM!”

 

Yenikent’e güzel bir okul yaptırmasından dolayı İşadamı Muzaffer Altıntaş’a devlet adına teşekkür eden Kaymakam Salih karabulut, “ O, bize yeni bir okul yaparak ismini ölümsüzleştirdi. Kendisine Milli Eğitime yaptığı katkılardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisi oğulları ile birlikte kentimize ve bölgemize yeni bir ilim ve irfan yuvası kazandırdılar” dedi.

Daha sonra Gebze’nin mevcut eğitim durumuna da değinen Karabulut, Gebze’deki derslik ihtiyaçlarının tamamen giderilebilinmesi için her yıl azami iki yeni okulun eğitime kazandırılması gerektiğini ifade etti.

Karabulut, Gebze’deki mevcut sınıfları ancak yüzde 40-41’lerde tutabildiklerini ifade ederek bu anlamda yeni okul için yeni hayırsever işadamlarına da büyük görevler düştüğünü söyledi.

Okulu yaptıran İşadamı Muzaffer Altıntaş da yaptırdığı okul için en iyi malzemeleri kullanmaya büyük gayret gösterdiğini ifade ederek, “ Burada çocuk sesi duymak beni çok duygulandırıyor ve mutlu ediyor. Onların benim yaptırdığım okulumda okumalarını görmek beni gerçekten heyecanlandırıyor. Ben görevimi yaptım, artık sıra öğrenci yetiştirecek olan öğretmenlerimizde ve devletimizdedir” dedi.

Daha sonra derse giren çocuklara Kaymakam Salih Karabulut tarafından okulun kurucusu tarafından getirilen çikolatalar dağıtıldı.

Muzaffer Altıntaş ilköğretim okulunun resmi açılışı ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat