Özdilek

Güncel

KAYÖD’den 10 Kasım mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80. yılında saygı ve şükranla anıyoruz.

9 Kasım 2018 Saat: 13:02
KAYÖD’den 10 Kasım mesajı
KAYÖD’den 10 Kasım mesajı

Milletimizle birlikte 1919’da başlattığı bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini  1923’te Cumhuriyetimizi kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  milletimize çizdiği çağdaş uygarlık yolu ile sonsuza dek sevgi, özlem ve saygıyla hatırlanacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk; bilimi temel alan, bütünleştirici ve aydınlanmacı düşünce yapısıyla Türk Ulusu ve insanlık için uygar yaşamın, bağımsızlığın, gelişmenin evrensel simgesi olmuştur. Bu özellikleri ile Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi, devleti ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak yaşamasının da en güçlü dayanağıdır. Yalnızca üstün askerî dehası ile değil, aynı zamanda ileri görüşlülüğü ile üstün bir lider olarak dünya tarihinde de edindiği saygın yeri sonsuza dek koruyacaktır.

Bugün; Atatürk’ün düşüncelerini anlamak, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma hedefi doğrultusunda ilerlemek, karşımıza çıkacak tüm güçlükleri birlik ve beraberlik içinde yenip yılmadan çalışarak örnek bir ülke olma çabasını sürdürmek ulus olarak da  en önemli görevimiz ve sorumluluğumuzdur.

 Bu duygu ve düşüncelerle Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Bağımsızlık Savaşımızın tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

                                                                                       KYOD YÖNETİM KURULU

                                                                                                         Adına

                                                                                                       Başkan                                                                                                             Av.Didem TURAN

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat